Atrask naujus skonius ir sužinok įdomių faktų apie austres!
Šis pikantiškas patiekalas – neatsiejama prabangaus vakaro dalis. Austrės laikomos delikatesu, jos valgomos itin šviežios ir gyvos, taip, kaip jas valgė dar akmens amžiaus žmonės. Dilan Dampella Gamage pamokys, kaip jas valgyti, kaip sužinoti, ar jos šviežios. Austrės patiekiamos ant ledo su citrinų skiltelėmis, gali būti paskaninamos specialiais padažais, kurie praturtina skonį, bet jokiu būdu jo neužgožia. O kad austrės yra stebuklingas afrodiziakas, žino netgi tie, kurie nėra ragavę šio pikantiško patiekalo. Atidaryti austrių geldeles yra itin sudėtinga. Atidarymui yra naudojamas specialus trumpa smailėjančia geležte peilis, pagamintas iš kokybiško plieno.
Bet viso to išmokti Jums padės Dilan Dampella Gamage ir vilos padavėjai. O kad skonio ilgai nepamirštumėte – kartu patieksime padažus, kurie tik dar greičiau leis austrėms ištirpti Jūsų burnoje!