Su mūsų virtuvės šefais Dilan Dampella Gamage ir Povilu Kukcinavičiumi paruošėme fantastišką pasiūlymą ne tik skaniai pavalgyti, bet ir puikiai praleisti laiką.
Jei nusprendėte šventę su draugais, šeima ar kolegomis organizuoti gamtoje, siūlome laiką praleisti grilinant mėsos gabalėlius bei daržoves pas mus. Klausimo „Kas šįkart bus atsakingas už mėsos kepimą?“ kelti nereikės, viską paruošime už Jus, o Jūs kartu su Dilan Dampella Gamage bei kitais mūsų virtuvės šefais galėsite kepti ant Kamado kepsninių, klausti mūsų šefų visų maisto gaminimo paslapčių, o paskui smaguriauti gardžiausias patiekalais.
Keičiame požiūrį, kad maistas šventėms ar įmonių vakarėliams gamtoje nėra tik vieno kąsnio užkandžiai, keptos dešrelės ar šašlykai – jis gali būti labai įdomus ir gurmaniškas. Kartais maisto gamyba tampa svarbiausiu šventės akcentu, kai visi stebi kepimo procesą ir ragauja iškart nuo griliaus. Taip maisto gamyba tampa smagia atrakcija.
Išbandykite ir Jūs! Susitikime pas mus ir KEPKIME KARTU!